Groepen, borrels & feestjes

 No nonsense – puur eten – persoonlijke service – intieme setting – hoge kwaliteit producten – ongedwongen sfeer – mooie wijnen – unieke locatie – voor bijzondere gelegenheden af te huren

 

Als Lokaal en intiem restaurant stellen we ons bedrijf graag beschikbaar voor speciale en bijzondere momenten. Menig verjaardagsfeest, (zakelijk) kerstdiner, bruilofts- of afscheidsdiner is al bij ons gevierd. Afgestemd op jouw wensen, vullen we de avond (of middag) voor je in. We denken echt met je mee en veel is mogelijk. Is de kwaliteit van het eten en de wijn voor jou even belangrijk als een geweldige sfeer en oprechte gastvrijheid, die rekening houdt met jou en jou begrijpt? Bel of mail ons met je wensen, want

Wij begrijpen hoe je een feestje bouwt…

Groepen

Wil je met een grote of kleine groep bij ons eten? Dat kan. Op de eerste verdieping hebben wij een knusse ruimte waar je besloten met elkaar kunt eten en drinken. Ben je met een grote(ere) groep? Dan is het ook mogelijk om de benedenzaal te reserveren. We stellen graag een mooi menu voor je samen. Uiteraard met bijpassende wijnen. 

Borrels & Feestjes

Geen diner, wel een drankje en huis-gemaakte hapjes? Ook borrels & feestjes hou je gezellig bij ons. Mogelijke borrelhapjes bespreken we vooraf met elkaar. Afhankelijk van de grootte van je groep kan dit beneden of boven. We bespreken graag de mogelijkheden en jouw wensen met je. 

Vergaderingen & zo

Vergaderingen in combinatie met eten & drinken, workshops & proeverijen… het kan hier allemaal in ongedwongen sfeer. En zijn jullie met met een grote groep? Wellicht is het dan handig om de hele zaak te gebruiken. Benieuwd hoe we dit samen kunnen invullen? We denken graag met je mee. 

Openingstijden

WO – ZA
18:00 – 24:00

ZO - DI
Gesloten

Speciale gelegenheid of groep

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje, we denken graag met je mee!

14 + 15 =